NGB

Lærlingplass

Nordhordland Grunn og Betong AS er en betydelig aktør innen entreprenørtjenester i Hordaland. 

Vi søker nå etter initiativrike og motiverte lærlinger med interesse for anleggsmaskinførerfaget, betongfaget eller fjell- og bergverksfagetHos oss får du en god mulighet til å utvikle din kompetanse i utfordrende og spennende prosjekter.

Vi søker lærlinger i anleggsmaskinførerfaget, betongfaget og fjell- og bergverksfaget!

Nordhordland Grunn og Betong AS ønsker å satse på lokale elever fra Nordhordland, men vi oppfordrer alle som er interessert til å søke.

For å kvalifisere for lærlingplass hos oss må du ha gått vg og vg2. Har du denne bakgrunnen kvalifiserer du til 2 års lærlingplass hos oss. Alternativt så kan du også være aktuell for 3 års lærlingplass hvis du har sluttet på skolen før endt eksamen, men da må du også påberegnet noe skolegang ved siden av jobben som lærling. Vi brenner for at alle ungdommer som har et ønske om komme ut i arbeidslivet får muligheten.

En lærling hos oss må også være initiativrik, motivert og ha en sterk interesse for faget. Så hvis du har et ønske om utvikle din kompetanse innen anleggsmaskinførerfaget, betongfaget eller fjell- og bergverksfaget og ikke minst ønsker å bli vår fremtidige heltidskollega, da er du nok den vi leter etter. 

Virker dette å være noe for deg? Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål.

Vi er godkjent lærlingebedrift for:

– Anleggsmaskinførerfaget
– Betongfaget
– Fjell- og bergverksfaget

Vil du bli vår fremtidige kollega?
Søk om lærlingeplass og få mulighet til en fast og sikker arbeidsplass i Alver.

Scroll Up