NGB

Nordhordland Grunn og Betong AS ble etablert av Wilhelm Raugstad i 1969 , og har siden da utviklet seg til å bli en betydelig aktør innen entreprenørtjenester i Hordaland. Vi har kontorer i moderne lokaler på Mongstad i Austrheim Kommune.

Gjennom våre mange år i bransjen, har vi opparbeidet oss god kompetanse innen grunn- og betongarbeid, både for olje, industri, landbruk, offentlig sektor og boligbygging, så vi kan derfor ta på oss et bredt spekter av oppdrag fra enkle boligtomter til kompliserte hoved- og totalentrepriser.

I 2006 ble firmaet fusjonert ut i tre forskjellige selskaper:

Fra første dag har hovedmålet våres vært å levere feilfrie produkt til rett pris og ikke minst rett tid. Vi har mange dyktige håndverkere, moderne maskinpark og et kvalitet- og internkontrollsystem som sørger for at kundens og myndighetenes krav blir ivaretatt. I hovedsak tar vi oppdrag i Hordaland og Sogn og Fjordane, men er åpen for oppdrag i andre fylker. 

Det er ingen oppdrag som er for små!

GODT ARBEID - FORNØYDE KUNDER

Med 50 års erfaring, besitter stor kompetanse innen grunn- og betongarbeid, både for olje, industri, landbruk, offentlig sektor og boligbygging. Vi er en allsidig entreprenør som påtar seg oppdrag fra enkle boligtomter til kompliserte hoved- og totalentrepriser.

VI FEIRER 50 ÅR SOM BEDRIFT I 2019

Se et lite knippe bilder under

ISO SERTIFISERING

Vi er en ISO sertifisert bedrift og har følgende sertifiseringer:

  • ISO 9001 – Økt effektivitet og kundetilfredshet
  • ISO 14001 – Miljøsikring
  • ISO 45001 – Arbeidsmiljø og helse
Scroll Up