NGB

BETONGARBEID

Med 50 års erfaring, besitter vi stor kompetanse innen grunn- og betongarbeid, både for olje, industri, landbruk, offentlig sektor og boligbygging.

psw

Totalenterpriser

Vi har lang erfaring med hoved- og totalenterpriser og er kjent for god kvalitet og høy effektivitet selv på store og kompliserte prosjekter. En av våre “hemmeligheter” for effektiv levering er god prosjektstyring og god kommunikasjon mellom alle involverte parter i prosjektet.

betong

Enebolig og mur.

Våre kompetente betongarbeidere sikrer at grunnmur til hus og garasje blir etter forskriftene. Sikring av en “vanskelig” tomt eller oppkjørsel er ingen utfordring for oss og jobben blir utført på en god måte av våre faglig dyktige og hyggelige medarbeidere.

Betongarbeider-Nordhordland-Grunn-og-Betong-AS-2

Spesialjobber.

Mer enn 50 år i bransjen har gitt oss en erfaring som gir oss mulighet til å utføre det meste av betongarbeid. Våre betongarbeidere blir ekstra motiverte av utfordringer og hjelper deg mer enn gjerne med alt fra å fylle et hull til å redde en gammel kai som er på vei til havs.

Vår store maskinpark og kompetente medarbeidere gjør oss til en foretrukket leverandør av betongarbeid uavhengig av prosjektets størrelse.

Vi sikrer at ditt neste prosjekt blir gjennomført med høy kvalitet og god tids - og kostnadskontroll

Det første steget er å ta en uforpliktende prat om behov og muligheter.

Riktig kompetanse, verktøy og arbeidsmetode gir alltid et god resultat.

Kompetanse

Vi setter vår ære i å levere kvalitet og er avhengig av å ha et faglig dyktig mannskap. Alle våre betongarbeidere er sertifiserte, lisensierte og kompetente til å gjøre den jobben de er satt til. I rekrutteringsprosesser bruker vi mye ressurser på å få tak i de beste folkene og opplæring i våre arbeidsmetoder er obligatorisk.

Hos oss får du garantert betongarbeidere som kan det de driver med, prater språket ditt og er både hyggelig og motivert til å utføre godt betongarbeid for deg.

Verktøy​

Ved å ha en stor “verktøykasse” tilgjengelig til enhver tid vil vi ikke bare kunne gjøre jobben raskere og bedre enn andre, men vi vil også kunne gi mindre betongprosjekter tilgang til utstyr som ofte bare er tilgjengelig på de større prosjektene. Dette fører igjen til gevinst for deg som kunde i form av mindre kostnader knyttet til eventuell innleie av verktøy eller mindre bruk av feil eller for dårlig verktøy.

Vi har en stor verktøy – og maskinpark som består av alt det rette og beste utstyret for å utføre ethvert prosjekt som involverer betong på den raskeste og sikreste måten.

Arbeidsmetode

Vi tror på engasjement kombinert med kunnskap og arbeider tett med våre oppdragsgivere med råd og oppfølging i de prosjektene vi er engasjerte i. Vår lange erfaring med alt av grunn- og betongarbeid har gjort at våre arbeidsmetoder er finslipte og optimaliserte.

Når utfordringene dukker opp har vi gjerne vært borti dem tidligere. Om det dukker opp noe nytt sørger vårt kreative og erfarne mannskap at oppgaven løses raskt og sikkert med best mulig resultat.

Vi kan betong - kontakt oss for en uforpliktende prat om behov og muligheter.

Referansejobber

RAMMEAVTALE ALVER KOMMUNE

Rammeavtalen dekker følgende fagfelt: Maskinentreprenørtjenester (anleggsarbeid, grunnarbeid, maskiner m.m) VA-anleggsarbeid...

Les mer
Scroll Up