NGB

ALLE TYPER GRUNNARBEID

Vi utfører alle typer grunnarbeid for private, bedrifter, landbruk og offentlig sektor.

psw

Grunnarbeid

Kommunikasjon og dialog er i fokus hos oss, og vi gjør vårt ytterste for å sikre at ditt prosjekt ivaretas på best mulig måte. Vi er kjent for høy kvalitet og å levere som avtalt. Dine ønsker og behov ligger til grunn for vår gjennomføring av oppdraget

om_oss_parallax

Erfaring

Kompetente medarbeidere med lang erfaring fra bransjen og regionen sikrer høy kvalitet på ditt prosjekt. Enten du skal bygge ny garasje eller nytt hus, fjøs eller næringsbygg – eller det er en vei som trenger grunnarbeid utført så er vi en trygg og seriøs aktør.

IMG_4731

Utfordringer

Vi sier alltid “vi liker en utfordring”, og dette er fordi vi har fokus på god kommunikasjon og har dyktige medarbeidere som kan løse enhver utfordring på fagfeltet. Godt grunnarbeid er grunnleggende for suksessen til resten av prosjektet. Og vi, vi leverer godt grunnarbeid!

Vi har bygget opp kunnskap og erfaring fra regionen gjennom 50 år med grunnarbeid på vestlandet. Når du velger oss, velger du kompetanse og trygghet til ditt prosjekt.

Nordhordland Grunn og Betong as har sentralgodkjenning for grunnarbeid, og vår maskinpark betyr at vi håndterer alle typer oppdrag.

Ta en prat med oss i dag. Vi liker utfordringer!

Lang erfaring og omfattende kunnskap om lokale grunnforhold sikrer resultatet du forventer.

Erfaring

Vi har jobbet med grunnarbeid på Vestlandet i over 50 år, og vet hvordan klima og nedbør påvirker grunnforhold. Enten du skal bygge en ny vei, et nytt hus eller et stort næringsbygg så har vi kunnskapen som behøves for å sikre at fundamentet er stabilt og solid.

Nordhordland Grunn og Betong as sikrer deg et trygt utgangspunkt for videre utbygging. Vår erfaring er vår største styrke som din samarbeidspartner.

Kunnskap​

Klimaet er i endring, og vi løser stadig utfordrende prosjekter. Et godt utført grunnarbeid er essensielt for prosjektets videre fremdrift. Vi kjenner lokale forhold, og kan sette inn riktig utstyr og mannskap på riktig sted. Vi har alle godkjenninger og plass, og er et trygt valg for ditt prosjekt.

Enten ditt prosjekt medfører sprenging/fjerning av fjell og stein, rydding av skog, fjerning av grunnmasse eller andre elementer så har vi utstyret og kompetansen som trengs. Dyktige medarbeidere med lang erfaring hos oss og fra bransjen sikrer et godt resultat.

Fra A til Å

Nordhordland Grunn og Betong as er din partner på vei mot fullført prosjekt. Vi hjelper deg fra A til Å, og bistår med søknader, undersøkelser og gjennomføring av grunnarbeider. Vi håndterer fjerning av masse, og tilkjøring av utstyr.

Med oss som partner kan du være trygg på god dialog, effektiv fremdrift og en entreprenør med alle godkjenninger på plass.

Vi håndterer alle typer grunnarbeid. Ta kontakt med oss for en prat - så avdekker vi dine behov og gir deg et uforpliktende pristilbud.

Referansejobber

“God kommunikasjon med kundene er viktig for oss. Det er også en forutsetning for å kunne ferdigstille prosjekter til rett tid med høy sikkerhet og kvalitet.”

Henning Åsebø & Bjarte Grindheim

Scroll Up