NGB

KOMMUNALTEKNISKE ANLEGG

Vi bygger og vedlikeholder alle typer VA-anlegg som spillvannsledninger, vannledninger, pumpestasjoner og alle andre kommunaltekniske anlegg i grunn.

IMG_4282

Erfaring

Nordhordland Grunn og Betong har lang erfaring med å etablere og bygge kommunaltekniske anlegg, blant annet VA-anlegg. Våre medarbeidere besitter bred kompetanse, og vår utstyrspark gjør oss til et naturlig valg for både næringsaktører, private, offentlige og kommunale instanser.

20190911_095620

Etablering

Et av våre satsningsfelt er VA-anlegg. Vi har lang erfaring innen fagområdet, og er sentralgodkjent. Våre medarbeidere har bred kompetanse innen vann, avløp og veibygging, noe som sikrer at ditt prosjekt kommer i mål til avtalt tid og rett pris.

betong

Fornyelse

Fornyelse av VA-anlegg er et krevende fagfelt, og forutsetter høy kompetanse og lang erfaring hos dyktige fagfolk. Vi har mannskapet og utstyret som trengs for å gjennomføre alle typer oppdrag innen fornyelse – og tar oppdrag for private, bedrifter og det offentlige.

Vi leverer tjenester innen kommunaltekniske anlegg. Et av våre statsningsområder er VA-anlegg.

Vi er en profesjonell aktør med lang erfaring fra bransjen, og dokumenterte resultater fra en rekke små og store prosjekter.

God kommunikasjon og kort vei til beslutninger er vår styrke. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Riktig kompetanse, verktøy og arbeidsmetode gir alltid et god resultat.

Erfaring

Nordhordland Grunn og Betong as har over 50 års erfaring, og flere av våre medarbeidere har vært hos oss i flere tiår. Vi har fokus på kompetanseheving, og søker alltid å finne gode løsninger for våre oppdragsgivere.

Medarbeidere med lang erfaring på fagområdet sikrer at vi kan gjennomføre selv de mest krevende oppdrag.

Bredde

Vi påtar oss oppdrag med utbygging og vedlikehold av kommunaltekniske anlegg. Typiske eksempler er vann og avløp – såkalt VA-anlegg og veiutbygging. Oppdrag får vi både fra private, næringslivet og det offentlige.

Et feilfritt produkt til rett pris og rett tid har alltid vært vårt hovedmål, og våre interne kontrollsystemer sørger for at alle krav ivaretas.

Arbeidsmetode

Vi tror på engasjement kombinert med kunnskap og arbeider tett med våre oppdragsgivere med råd og oppfølging i de prosjektene vi er engasjerte i. Vår lange erfaring med alt av grunn- og betongarbeid har gjort at våre arbeidsmetoder er finslipte og optimaliserte.

Når utfordringene dukker opp har vi gjerne vært borti dem tidligere. Om det dukker opp noe nytt sørger vårt kreative og erfarne mannskap at oppgaven løses raskt og sikkert med best mulig resultat.

Vi tar alle typer oppdrag innen kommunaltekniske anlegg og VA-anlegg. Kontakt oss for en uforpliktende prat

Referansejobber

RAMMEAVTALE ALVER KOMMUNE

Rammeavtalen dekker følgende fagfelt: Maskinentreprenørtjenester (anleggsarbeid, grunnarbeid, maskiner m.m) VA-anleggsarbeid...

Les mer
Scroll Up