NGB

KRANBIL OG MASSETRANSPORT

Vi transporterer alle typer masser som stein, jord, pukk, grus, betong og forurensede masser med våre tippbiler.

kranbil

Kranbil

Vår kranbil på 52 t/m sørger for at vi kan påta oss alle typer transportoppdrag. Vi tar oppdrag i Vestland fylke, med særlig fokus på Radøy, Lindås, Meland, Bergen og omegn.
Ta kontakt med oss hvis du trenger et løft!

bilde av lastebil som dumper steinmasser

Massetransport

Nordhordland Grunn og Betong as fjerner alle typer masse. Ønsker du å få flyttet eller fjernet stein, jord, grus, pukk, betong eller forurensede masser – så har vi lang erfaring med transport og korrekt levering og avhending av masser.

gravemaskin fyller masse på dumber

Maskinpark

Vi har en stor og moderne maskinpark, og kan påta oss oppdrag innen de fleste områder som krever tunge- eller spesialmaskiner. Hvis du har et spesialoppdrag, ta kontakt med oss – vi er alltid klare for å løse en utfordring sammen med deg.

Vi har en omfattende og moderne maskinpark, og utfører alle typer oppdrag for private, næring, offentlig og kommunale virksomheter.

Vi flytter og transporterer alle typer masser.

Enten du har gravd et hull, eller trenger å fylle et hull – så har vi maskinparken og erfaringen som trengs for å hjelpe deg.

Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.

Vi har utstyret. Vi har erfaringen. Og vi har de riktige medarbeiderne for jobben.

Transport

Enten du skal transportere materialer til en byggeplass, løfte en båt eller flytte et uthus – så kan vi hjelpe. Nordhordland Grunn og Betong as har kranbil for tunge løft, og tippbiler for frakt av masse. Våre medarbeidere har lang erfaring, og løser små og store utfordringer underveis.

God kommunikasjon er nøkkelen, og vi rådgir og utfører jobben på kundens premisser, uten å gå på bekostning av sikkerhet, lover og regler.

Flytting av masse

Ethvert byggeprosjekt har behov for tilkjøring og fjerning av masser. Vi påtar oss oppdrag med å fjerne masser, enten det gjelder jord, sand, betong eller annet. Og transporterer også masser til din byggeplass eller ditt prosjekt. Vi har lang erfaring i håndtering av farlige og forurensede masser, og rådgir deg gjerne på området.

Nordhordland Grunn og Betong as sørger for trygg og korrekt transport av alle typer masser. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Arbeidsmetode

Enten du trenger hjelp med et lite oppdrag, eller skal flytte flere tonn stein, så har vi utstyret som trengs for å hjelpe. Våre medarbeidere har alle sertifiseringer, og vi har lang erfaring innen faget på de fleste områder. Vi liker en utfordring, og påtar oss små og store oppdrag for private, næringslivet og det offentlige.

Ta kontakt for en hyggelig prat, vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud på ditt oppdrag.

Vi kan transport - kontakt oss for en uforpliktende prat om behov og muligheter.

Scroll Up