NGB

RIVING, BETONGSAGING OG KJERNEBORING

Vi påtar oss små og store oppdrag innen riving, betongsaging og kjerneboring fra private, næringsliv og det offentlige.

Boring-og-saging-i-betong-3

Kommunikasjon

Som entreprenør påtar vi oss alle typer oppdrag, og er glade i en god utfordring.
Vi tar oppdrag for private, bedrifter, landbruket og det offentlige – og fokuserer på god kommunikasjon og fornøyde kunder. Når du velger oss, så velger du trygghet og erfaring.

Boring-og-saging-i-betong-1

Mur og betong

Skal du lage åpninger i betong eller mur, så påtar vi oss oppdrag med kjerneboring, utsaging, tilpasning og både riving og fjerning av betongkonstruksjoner. Vi har en velutstyrt maskinpark, og erfarne medarbeidere som sørger for et godt sluttresultat

Pentruder-Wall-Saw_3_-NO7_web-ready

Spesialjobber.

Vi river de fleste typer konstruksjoner, og sørger for at både kartlegging, rivejobb og opprydning følger gjeldende lover og regler. Sikkerhet både for mannskap og miljø er alltid i fokus, og vi har lang erfaring og god kompetanse på feltet. 

Vi er en erfaren aktør innen alle typer betongarbeid, og med vår omfattende maskinpark er vi det riktige valget for ditt prosjekt - uavhengig av prosjektets størrelse.

Trenger du å få borret et hull i en betongvegg, saget en åpning i betong eller mur, eller få urført kjerneboring?

Vi har utstyret, kompetansen og erfaringen som trengs for å sikre et godt sluttresultat. Ta kontakt med oss, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg

God kommunikasjon, riktig utstyr og dyktige og kompetente medarbeidere er nøkkelen til våre gode resultater.

Riving

Tiden er forbi der hvem som helst kunne rive et bygg. Dagens strenge miljøkrav gjør at riving må overlates til fagfolk. Som både kan hjelpe deg med søkeprosesser, men også vet hvilke krav som stilles underveis i riveprosessen men også får avhending av revet materiale. Alt skal kildesorteres etter strenge regler, og fjernes til godkjent deponi. 

Vi har erfaringen og kunnskapen som trengs for å sikre deg et trygt og godt resultat.

Betongsaging

Vi utfører små og store oppdrag innen betongsaging for private, næringslivet, landbruket og for det offentlige. Vi liker en utfordring, og tar alle typer oppdrag fra saging av åpning til dører og vinduer, til tilpasning av store betongdekker – eller nedsaging av store konstruksjoner. 

Våre oppdragsgivere er alltid vårt fokus, og vi sørger for at du blir fornøyd gjennom god kommunikasjon og dyktige fagarbeidere.

Kjerneboring

Kjerneboring i stein og betong utføres for private, næringsliv, landbruket og det offentlige. Vi borer hull for installasjon av ventilasjonssystemer, kabler, avløp, vann, gass, teknologisk utstyr og interiør. Nordhordland Grunn og Betong as har lang erfaring på fagfeltet, og en stor utstyrspark som sikrer at vi kan utføre ditt oppdrag på korrekt og godkjent måte.

Skal noe rives, sages eller bores – ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Vi kan betong - kontakt oss for en uforpliktende prat om behov og muligheter.

Referansejobber

Scroll Up